------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ cheat kód více krystalů ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Je to super hra moc mě baví skoro vůbec nepotřebujete diamanty
Je to skvělé, opravdu si to užijte. Jen někdy nedává zdarma drahokamy pro hry. Nainstaloval jsem a hrál Mafia City a upgradoval jsem na požadovanou úroveň, ale na můj účet nebyly připsány žádné drahokamy. jinak mě ta hra opravdu baví, nepadá a případné chyby opravují celkem rychle, takže celkově palec nahoru!😊
opravdu si užijte kvalitu této hry, hodně zábavy. není příliš jasné, co dělat, jakmile porazíte úroveň. vše musí být odemčeno určitým počtem drahokamů a je těžké je sbírat, pokud si je nekoupíte. Jsem sedící kachna a snažím se přijít na to, jak odemknout další dostupnou úroveň, aniž bych kupoval další drahokamy. trochu otravná a jediná nešťastná vlastnost.
Dobrá a návyková hra
Tuhle hru mám moc rád. Některé úrovně jsou skutečnou výzvou, a to je skvělé. Zdá se, že ostatní potřebují booster, aby se dostali na další úroveň.
Hraju už nějakou dobu a je to skvělá hra. Jedna z dobrých her na vaření, kterou můžete hrát. Je návyková, protože vychází z času. Existují různé kuchyně
Zpočátku je to zábavné, ale pak je velmi obtížné získat drahokamy, pokud si je nekoupíte. Hra je velmi monotónní, když nemáte drahokamy. Také úkoly, které dávají drahokamy zdarma, jsou falešné a nedávají drahokamy promisd. Nemyslete si, že už budu hrát
Hra se mi líbila, ale jako odměny nedostáváte dostatek drahokamů. Mají "zdarma" věc, kdy se hračka dívá na video, ale dají vám jen JEDNO a pak musíte čekat 5 hodin na další. Jakmile hračka překoná určité množství ingrediencí a věcí, MUSÍTE mít drahokamy a pokud si je nekoupíte, bude to trvat věčnost. Nainstaloval jsem hru dnes ráno a musel jsem ji nainstalovat hned.
Hrozně dlouho se to ztahuje
Velmi návyková hra s tolika dobrými funkcemi ... Dobře upravená .... Velmi negativní věc na tom je ... Earing gems ... Tak těžké .. na 1 drahokam musím čekat 3 hodiny ... Část autobus mi nefunguje poslední měsíc... lidi, co nás tlačíte k povinnému platu za drahokam, abychom ho dostali.... Je to nespravedlivé. . Palec dolů za toto .... Odinstaluji hru ...
Zábavná hra – pomalá aktualizace Hra je zábavná. Můžete vydělávat drahokamy a mince dostatečně rychle, aby byla hra zábavná. Ale jsou extrémně pomalé na přidávání nových úrovní/restaurací. Je to myslím přes rok.
většinou mi nedává žádné připojení, když mám silnou Wi-Fi a také jsem používal data, ale dělá mi to stejný problém... jiné aplikace fungují v mém telefonu velmi dobře s připojeními, která mám...Také Byl jsem dosažen na vysoké úrovni a chci v tom pokračovat Nechci začínat znovu tím, že si hru znovu stahuji ... plz opravte tento problém
Obraťte upgrade, je to naprostý průšvih. Už neexistuje dobrý způsob, jak vydělat gramy. Food truck, který dával až 6 drahokamů každé 4 hodiny, byl odstraněn, potřebuji ten vůz zpět. Získání drahokamů není snadné a množství drahokamů potřebné pro upgrade je vždy příliš vysoké. Odstraňte také tu cray cruse loď a nahraďte ji náklaďákem, který dává drahokamy. Získání drahokamů trvá příliš dlouho. To je zloba haba!!
Food Truck Chef™ Cooking Games கேஷுவல் tjswPrvní úroveň se mi líbí nejvíce, ale ostatní jsou nudné a musíme ji aktualizovat. Pokud ne, tak se neotevírá.....mělo by se to zlepšovat a být zajímavé, abychom to mohli hrát s radostí...a také dávají velmi, velmi méně času v obtížných úrovních a každý se naštve a jde.... v jednoduché úrovni nám to dává příliš mnoho času a musíme hodně čekat na dalšího zákazníka...plz thoda change karo game me
Pěkná hra. Zabiják času. Jen ty drahokamy je těžké sehnat. A potřebujete je na všechno
Právě jsem otevřel hru, abych ji mohl hrát, a úplně vymazali můj postup, byl jsem požádán, abych začal znovu, tuto hru jsem opravdu miloval, ale už ne. Jsem velmi zklamaný 😞, odemkl jsem asi deset lokací food trucků, ale všechny jsou vymazané, všechny moje drahokamy, všechno pryč. Byl jsem požádán, abych začal znovu, jako bych si hru právě stáhl, opravdu jsem se do této hry zamiloval, ale myslím, že ji musím smazat. Moc špatné
Vyžaduje příliš mnoho drahokamů! Tato hra je velmi zábavná, ale počet drahokamů potřebných k odemknutí věcí je směšný! Mohli byste hrát celé hodiny a stále potřebujete skutečné peníze, abyste odemkli věci, abyste mohli postupovat. Partybus dává pouze 2 drahokamy na nastavení. Nemá cenu stahovat. Šťastně odinstalováno! V reakci na odpověď vývojáře. Tato hra není náročná, je to úplný podvod! Kolik drahokamů je potřeba k dokončení pouze jednoho místa... Dokážete na to pravdivě odpovědět?
Blbost
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Spillehall tmrqJe velmi těžké získat diamanty..každá úroveň potřebuje k odemčení obrovské diamanty, což je velmi zklamáním..zároveň také musím dokončit xp, abych získal pouze 5/6 diamantů, což je tak nedostatečné..i když potřebuji aktualizovat své kuchyňské spotřebiče.. Nemohu, protože na některých úrovních každý spotřebič potřebuje k aktualizaci 5-6 diamantů..n Dostanu to, pouze když dokončím xp..takže prosím zpřístupněte diamanty n snižte množství diamanty pro aktualizaci spotřebičů. dík
Tato hra se mi zpočátku líbila, ale když jsem odemkl nové město a podstoupil nový tutoriál, moje ovládání najednou přestalo fungovat. Nejprve jsem si myslel, že je to moje zařízení, ale už jsem svůj telefon nesčetněkrát restartoval a vyčistil, ale z nějakého důvodu to stále nefungovalo. A také došlo k několika pádům aplikace, ale stalo se to jen několikrát denně, takže se na to tak nezlobím. Škoda, ale odinstaluji to.
miluji tuto hru a utrácím za ní spoustu peněz. Když však věci koupím nyní, neprojde to, ale peníze jsou strženy z mého účtu. Zkoušel jsem odinstalovat a začít znovu a pořád se to samé děje. je to opravdu odrazující a musel jsem to smazat.
Pro starší děti
Pokusil jsem se koupit balíček mincí 3krát. Pokaždé vypršel časový limit. Zkontroloval jsem svůj bankovní účet a 4,99 mi vyšlo 3krát. Poslal jsem e-mail s žádostí o vrácení peněz. Požádali o 3 snímky obrazovky s čísly objednávek. Poslal jsem to plus snímek obrazovky, kde jsem nedostal mince. Znovu jsem jim řekl, že chci vrátit peníze, ne mince. Dnes mi přijde e-mail, že přidali coiny. Chci své peníze! Řekl jsem to několikrát. Úplně ignorovali moji žádost o vrácení peněz!!! Chci vrácení peněz!! 🤬
Hru jsem rád hrál, ale když jsem nemohl dát zákazníkům objednaná jídla, rozhodl jsem se, že toho bylo dost. Všiml jsem si, že tento problém mají i ostatní lidé. Po vašem kontaktu se mnou musím zvýšit sazbu. Nevím, co víc dodat, kromě toho, že jsem se nedostal tak daleko do hry, aby se to začalo dít. Obsluhoval bych člověka a jídlo by se vrátilo do servírovací mísy. S kávou v té době žádné problémy. Děkuji, že jste mě kontaktovali.☺
Skvělá hra. Kromě Ramen Street úrovně 27 mi nedovolí podávat jedno z jídel (nori). Nevím, jestli jsem jediný, kdo má tento problém, ale na této úrovni jsem uvízl několik měsíců....doufám, že se to brzy vyřeší.
Byl úplně závislý na této hře - až tam v úrovních. Hra měla závadu, nefungovala asi den, pak když byla obnovena, srazilo mě to zpátky dolů. Ztratil spoustu ulic, mnoho úrovní (více než 70). Frustrovaný z toho, že musím znovu hrát ulice, které jsem už vyhrál.
Tato hra mě opravdu baví, ale jedna věc se mi nelíbí. Přetažení pro doručení jídla nebo položek je docela frustrující a většinu času nefunguje správně. Jednoduché nebo dvojité klepnutí by bylo mnohem efektivnější pro doručení položek a mnohem méně frustrující. Opravdu bych si přál, abyste to implementovali.
Food Truck Chef™ Cooking Games கேஷுவல் rnuVětšina odemknutí nyní obvykle vyžaduje drahokamy. Takže buď musíte vybrousit svou úroveň, nebo musíte utratit pár peněz za drahokamy navíc. Velká off, ale stále zábavná hra, i přes kterou musíte hodně utrácet a makat. Hra neustále padá uprostřed hry. dělá hru prakticky nehratelnou a nepohodlnou.
Zdá se, že se určitě vyplatí vyhrát. Kdysi jsem to často hrál, pak jsem to dnes znovu stáhl. Budu mít úroveň perfektní, ale musím použít drahokamy, abych získal 3 hvězdičky 🙄 snažte se, jak jen můžete, opakujte úrovně, abyste ušetřili peníze, ale sotva to změní váš postup, když konečně upgradujete předměty a přísady
Kdysi tuhle hru miluji. Pak začalo mrznout. Ztratil jsem všechny své drahokamy. Navíc krmný vůz nedává vaše drahokamy po čekání 5 hodin. Nyní jsem ztratil všechny úrovně. Ani první úroveň se neotevře. Přeinstaloval jsem, ale stále nefunguje. Smutné, protože jsem tuto hru rád hrál. Rozhodl se to smazat.
Food Truck Chef™ Cooking Games Alkalmi zpfJe nepříjemné, že je příliš těžké získat peníze a drahokamy, v tom nejsou žádné nové hry
Zábavné, jednoduché, snadno se do něj dostanete
Tuhle hru jsem miloval a hrál jsem ji dlouho. Měl všechny hvězdy na každém náklaďáku až do Brazílie. Mám Google Pixel 6, hra se mi do telefonu nenačte. Všechen ten vyhozený čas a peníze 😑.
Zábavné a náročné. Spousta příležitostí vydělat ve hře peníze, což je fajn. Jedinou nevýhodou je ovládání, které není příliš citlivé. Úspěšně přetáhnout potravinu na zamýšlené místo mi obvykle trvá 2–3 pokusy. Z tohoto důvodu je hraní velmi frustrující. Celkově vzato, dobrá hra se zábavnými možnostmi jídla a za hraní nebudete muset platit. Nedostatek citlivosti je však frustrující.
Myslel jsem, že je to zábavná hra, koupil jsem si různé drahokamy a jednoho dne mi to řeklo, že síť není na mém počítači dostupná. Stáhnul jsem si to do mobilu a vrátilo mě to na začátek hry. Rád bych i nadále hrál na svém počítači se všemi různými úrovněmi, které jsem dokončil. Není to šťastný kuchař....Kvůli tomu, co se stalo, to hodnotím nízko.
Pečlivě jsem vydělal a utratil 20 drahokamů za vylepšení banku v jedné z úrovní. Takže moje drahokamy byly odečteny na velkou nulu, ale hloupé kuchyňské vybavení stále nebylo upgradováno. Drahokamy je tak těžké sehnat a to je tak frustrující.
Tu hru miluji, opravdu mi pomáhá být mnohem rychlejší a soustředěnější. Je to také velmi zábavné a návykové....ale mám jeden problém. Hru jsem bohužel musel odinstalovat, protože se mi úplně vypnula. Hra potemněla. doslova. A v určitém okamžiku jsem nesbíral své drahokamy za každých 5 dokončených úrovní. Měl jsem spoustu mincí, ale pouze 1 drahokam. To se nesčítá. Hra je skvělá, ale zdá se, že v určitém okamžiku přestane fungovat a zamrzne. Jsem rád, že jsem neutratil peníze
Dobrá zábava! Na začátku to není příliš komplikované a spravedlivější než jiné hry na upgrady, ale je to složitější, když se dostanete dále, abyste upgradovali bez utrácení peněz
Úžasná hra ..... jedna věc, kterou si myslím, by se měla změnit, je skutečnost, že k upgradu zařízení musíte získat drahokamy. Je těžké, když utratíte 30 drahokamů za odemknutí světa a pak musíte upgradovat zařízení. K získání upgradů by měly stačit mince. Ještě jedna věc, kterou vidím, kde si mohu koupit další drahokamy, ale když na to kliknu, pořád to jde dokola. Prosím pomozte.
Užijte si hru. Chcete-li pokračovat ve hře, po dokončení první fáze je třeba zakoupit.
Hra se mi líbila, ale stala se příliš drahou a i když upgradujete všechno, nebude možné získat 3 hvězdy. Vážně, 50 drahokamů na vylepšení shake, směšné. Ztratil zájem. Nevadí utratit nějaké peníze, ale tohle je prostě šílené.
Skvělá hra, drahá a nestojí za to. Začněme tímto, nemám zájem utrácet své peníze za žádnou mobilní hru. Nyní, s tím, co bylo řečeno, je tato hra vytvořena tak, aby vyplácela peníze z vašich kapes, abyste vydělali a na oplátku vám poskytla dobrý herní zážitek. Cena za drahokamy za to nestojí. A abyste postoupili, musíte nakupovat drahokamy nebo odpovídat na některé hry, dokud nevyděláte dostatek drahokamů, což může trvat věčnost. Tuto hru jsem smazal a přešel na jinou. Děkuji, ale ne děkuji.
Skvělá hra, ale food trucky, které jsem odemkl, se vůbec neukázaly. To se stalo dvakrát. Také jsem dostal nový telefon a když jsem se přihlásil do hry na svém novém telefonu, začal jsem znovu. Kvůli tomu jsem ztratil balíček drahokamů a mincí za 49 $, který jsem si koupil před několika dny.
Tuhle hru miluji, ale dvakrát jsem ji smazal. Dokončil jsem několik úkolů offerwallu a nedostal jsem odměněné drahokamy. Doufám, že dodrží pravidla a odmění cenu, ale bohužel tomu tak vždy není. Naposled to smažte. Je to dobrá hra, pokud provádíte pouze nákupy. Znovu kontaktuji podporu, když jsem obdržel vaši zprávu, stále jsem neobdržel drahokamy pro tento úkol. Udělal jsem další offerwall dokončil 50 hádanek a obdržel drahokamy. Takže nechápu, proč jsem nedostal drahokamy
Opravdu pěkná hra. Už je to dlouho, co jsem to hrál. Smutné na tom je, že mi nezůstaly peníze z doby před rokem. Ale mohlo by být fajn si znovu zahrát.
Úžasná hra doporucuji