------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ palju punkte häkkida ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Parim mäng, mida ma kunagi mänginud olen
Platvormidevahelist tuge on hädasti vaja. Võitmiseks makske oma parimal moel. Palun, kui armastate midagi püha või ebapüha, lõpetage oma stiili mängimise eest palga suurendamine, palju vähem makske võidu eest. Selle mängu asjade hind on pöörane, olgu see siis pärisraha või mänguvaluutas. Mängitakse seda võimaluste puudumise tõttu. Tundub veider, et mäng jääb mängimatule tasemele olenemata asukohast, WiFi olekust või graafika tasemest.
Bask
Olen seda mängu mänginud peaaegu 2 aastat, see on suurepärane mäng, graafika on fantastiline, robotid on tapvad. Uuendused on liiga kallid ja nende lõpuleviimine võtab kaua aega. Oleks tore, kui saaksime ise lauad valida
Selle mängu suurim frustratsioon on endiselt kosjasobitamine. Olen olnud M3-s kinni üle aasta. Võida paar tassi, et lihtsalt ümber pöörata ja kaotada kaks korda rohkem. Kui saan matše teiste meistritega, läheb mul päris hästi. Kuid 7 matši 10-st paneb Pixo mind vastu täiseduga tšempionidele ja isegi täiskoosseisudele. Minu lvl 10 angaar sulab mõne sekundi jooksul pärast kukkumist. On ilmne, et see on taktika, millega üritatakse f2p ja säästlikud mängijad nii meelehärmi ajada, et nad kulutavad raha. 👎
See on lõbus, palju sügavust, kuid PvP vajab tasakaalustamist. Kuidas oleks "suurte kulutajate" rühmaga, et rikkad lapsed saaksid üksteist oma tohutute arsenalidega pankrotti ajada, ja "kõik teised" rühmitus inimestele, kelle elud on reklaamidega hakkama saanud. Sihtimisel võiks ka veidi ümber töötada. Pole midagi tüütumat, kui 100 m kaugusel asuv vaenlane õhku tõuseb ja muutub teie tule suhtes täiesti immuunseks, sest automaatlukustus võtab 1000 m kaugusel oleva sihtmärgi üles ega lase lahti.
Lõbus mäng, kuid mõnikord on võistlus palju parem seal, kus pole võimalust. Siiski pole see liiga sageli. Suurepärane mäng on minu arvamus. Palju erinevat tüüpi roboteid. Igal neist võib olla oma roll. Selle rolli leidmine ja seejärel selle hästi täitmine on lõbus osa
Nüüd on mäng päris hea, tbh ma arvan, et see võiks teha väikese ümbertöötlemise, sest kui ma koad a free for all buumi, siis on op inimene, kes kulutas kogu oma raha robotitele ja ma lihtsalt arvan, et see on ebaõiglane, et ma pole sellest mängust kunagi midagi ostnud Ma lihtsalt arvan, et teil on vaja matši loomist parandada, kuid mäng on lõbus, kuid võidu eest tasub maksta
Mulle meeldib 👍🏻
lahe ja huvitav
Kut
See mäng on lööklaine! Näen arvustusi võidu eest maksmise kohta. Kui elate piisavalt kaua, võib teil olla võimalik lahingu üle elada, kui te ei tee ühtegi OSTU, kuid see võtab natuke aega. Ma arvan, et selle lapsed saavad ema ja isa toetust. Olen langenud mõne dollari võrra, kuid tavaliselt selleks, et osta oma ravikomplekti töötamiseks toiteelemente... et ellu jääda, kuid ilma toiteelementideta on parem kuld. Mine suureks või mine koju.
Suurepärane mäng! Nad annavad teile nii palju asju tasuta, lihtsalt vaadake 15–30-sekundilisi reklaame. Üle 30 roboti ostmiseks ja ehitamiseks ning see pole mängu võitmise eest tasu. Soovitan seda mängu tõesti, seal on nii palju teha.
lahe mang
Parim mäng üldse
Se Mäng On Hea
Vaata oli suht OK!!!
War Robots Multiplayer Battles ایکشن cdiMulle meeldis see mäng.... 3 aastat tagasi... Seal ei olnud kõiki neid rippuvaid hobusid ega titaane ja kõike seda, et võita. Rajin maksis varem 20-25M hõbedat ja fujin 10-16M hõbedat. Seal oli veel 2 robotit, mis kahjuks eemaldati... Ma igatsen vanu WR-i aegu.
hea mäng
See mäng on hea!!!
Mulle meeldib see mäng, mis on parim mäng, mida mängisin, kuid kuigi kuld on nii kallis, tundub, et maksate 300 dollarit, nii et ma hindan väga, et alandate selle eest oma hinda.
Tead, alguses meeldis see mäng mulle väga. See oli lõbus, võistluslik ja mis kõige tähtsam, selles olid robotid. Kuid pärast aasta või paari mängimist hakkasin mõistma, mis mäng see on. Pärast umbes 20. taset muutub korralike asjade hankimine ülimalt raskeks, aga siis PANEVAD KRAAMID OSTMA JA KUI EI OSTA, SIIS HÄVITAD SA TEGELISED MAKSJAD. Ja asjad on kallid. Seekord pole teile tähti, pixonic. Parandage oma mäng ja ma võin oma hinnangut muuta. Edit: kõik rinnad on samuti taglas
P2W. Vältima. Imeb sulle oma raha ja aja. Nad tutvustavad liiga sageli uusi roboteid/relvi, kuid ilma ostmata on neid äärmiselt raske hankida. Uued robotid/relvad on palju paremad kui varasemad (isegi paar kuud vanad) ja hävitavad kergesti ära kasutatud robotid. Kindlasti tasub võita mäng, mis imeb sind ja su aega/raha ära. Robotite maksimeerimiseks kulub kuid, välja arvatud juhul, kui kulutate tuhandeid. See on absurdne. Probleemidest/vigadest teatatakse regulaarselt ja neid ei parandata kunagi. Sellega nii tehtud.
War Robots. PvP Multijugador Acción bbgVäga tasakaalustamata mäng. Robotid lendavad ringi ja tulistavad jäätuvaid osakesi, samal ajal kui kõik teised maas kõnnivad.
Hea ma paari päevaga lvl 10 soovitan neile kellele meeldib sõda
See mäng põhineb täielikult rahal, te ei saa edu saavutada ilma tegelikku raha kulutamata, versiooniuuenduste saamiseks. Olen näinud, et inimesed kulutavad sadu niipea, kui uus relv ja robot vabastatakse, siis pole mängimine lõbus, kui teil on vastane, kes jookseb areenil üle jõu.
Üldiselt on see suurepärane mäng peaaegu igas aspektis. Olen seda juba aastaid mänginud ja see pole hullemaks läinud, nagu teised inimesed räägivad. Ainsad miinused on mõnikord (minu puhul küll harva), et teid võidakse panna matšile ülejõukäivate inimestega ja mängus on palju oste, mis on mängu sisenemisel otsekui näost näkku. Peale selle, kuigi kõik muu on suurepärane!
Olin 10-aastane, kui seda mängu esimest korda 2015. aasta suvel mängisin, kohe pärast värskenduse 2.0 väljalangemist. See oli aeg enne komponente ja titaanroboteid ning siis, kui töötubade krediitidest oli veel lugu. Mäletan, kui kulutasin 50 dollarit, et osta jesse, mis maksab nüüd umbes 2 miljonit hõbedat. Ahh, need olid päevad. See oli täiesti erinev mäng kui tänane War Robots, kuid mul on hea meel, et mul oli võimalus koos selle mänguga suureks saada. Täname Pixonicu mälestuste eest.
Maksa võitmiseks, suurepärane graafika, suurepärane kontseptsioon, kuid liiga palju raha relvi ja mehhanisme. Uuendage MM-i, et inimesed saaksid võistelda. P.s. andis 4-* aastat tagasi
Ma armastan mängu, see on tõesti lõbus seal 0 vigu või tõrkeid, välja arvatud juhul, kui teil on madala kaadrisagedusega seade, siis ei tasu võita mäng. Mul on see paar aastat olnud, selle oskuslik oskuste strateegia ja sa pead tõesti keskenduma ja värskendama või iga aeg-ajalt võid võita koostööauhindu ja lahedaid asju, nagu näiteks relvad ja robotid, mis mulle väga meeldivad.
Viimane värskendus ei sobi.
räigeld tee!!!!!!!😅😅
Minu lemmikmäng
See mäng on parim ilma reklaamideta, välja arvatud juhul, kui soovite hõbedat ja kulda, kuid peale selle peaks teie telefonis olema 💯
Ma tahan olla jumalamängija
Eventide 3: Legacy of Legends ایڈونچر xgfkaka
Üli hea
Hea mäng pole nii halb, kuid see on lihtsalt see, et peate mängima mängijatega, kellel on rohkem kogemusi. Parem oleks, kui oleks paremusjärjestuse süsteem, seetõttu hindan ma nelja tärni
Katki
Prügikast
Üldiselt suurepärane mäng. Palju huvitavaid roboteid ja erinevaid mängustiile. Mulle ei meeldi, kuidas kastid ja ürituste kastid on üles seatud. Ma arvan, et nendes sisalduvate hüvede teenimine peaks olema lihtsam. Palun, Pixonic, too tagasi Golemi, Schütze ja Boa robotid. Mäletan, kui selle mängu nimi oli veel Walking War Robots, ja ma igatsen väga vanu roboteid. Golem on endiselt mu lemmikbot. Kui võtate need kolm robotit kaasa, jätke need praeguste robotitega elujõuliseks. Ma vajan Golemit.
War Robots Multiplayer Battles Akcja jqpSee on hea mäng, kuid sellel on üksikmäng
Kas on võimalik, et saate mulle automaatse lukustuse sisse lülitada ja mu robot jääb sihtmärgile lukustatuks ja kas saate anda mulle puudutamise ja hoidmise pöörde, nagu kui ma puudutan ekraani paremat serva, pöörab robot sinnapoole ja jätkab et keerata seda suunda nagu Automaatne järgige sihtmärki ja kas saate mulle anda fikseeritud ekraani
Ma annaksin 0 tärni, sest olen mänginud nüüd tasemele 30. Nii et nad värskendasid mind ja nüüd ei saa ma üldse mängida, rääkimata sellest, et nad keeldusid kahest deebetkaardist, millel on kindlasti sularaha!! KUR PIXONIC, PALUN PALUN NEID PROBLEEMID LAHENDADA
Selle hea graafika on hea. Ja ma arvan, et taseme tõstmine võiks olla lihtsam. Olen endiselt tasemel 29 ja see nõuab palju lihvimist, et näha, kuidas joon liigub. Aga peale selle on see suurepärane.
Mängu kõik aspektid on tõesti hästi tehtud, välja arvatud hõbedased laekad. Kaubahinnad, 100 võtme hankimine võtab kaua aega ja siis annab hõbedane laegas teile 100 000 hõbedat, mis on alles poolel teel lv1 eseme uuendamiseks. Olen sel kuul avanud 3 hõbekirstu ja sain ainult 400 000 hõbedat. Seda pole palju. Soovitan suurendada saadava hõbeda kogust või eemaldada hõbe loendist.