------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Rider ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Rider IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ înșeală multe pietre prețioase ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Traffic Rider 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Jocurile tale sunt la nivel local, asta este rău și de fiecare dată când am jucat sunt atât de multe mașini pe drum, asta nu este bine, te rog nu descărca asta
Jocul este bun până acum puține lucruri lipsesc, grafica nu este la îndemână și există o problemă de sensibilitate
Gameplay-ul este minunat. Grafica nu este groaznică, iar misiunile sunt provocatoare. Cu toate acestea, odată ce ajungi mai sus în misiuni, este nevoie de o nouă bicicletă pentru fiecare. Și din moment ce nu ai banii, ești forțat să faci nesfârșite sau cronometru pentru a cumpăra suficienți bani pentru a face upgrade la bicicleta pe care a trebuit doar să o cumperi pentru a juca nivelul și apoi următoarea necesită o altă bicicletă nouă și upgrade. Vă rog, remediați asta. Face jocul mai puțin distractiv și frustrant.
Mi se pare interesant
3 stele pentru că "privirea spre stânga și dreapta" la lvl 26 mă încurcă la condus, as vrea sa il scot dar nu știu cum , dacă se poate scoate, spuneți-mi va rog.
bine ma
Traffic Rider Review (Acer Liquid Jade Primo): probabil singurul joc interesant din Windows Store în acest momentE frustrant să testezi un
Traffic Rider Αγώνες memfE un joc foarte tare îmi place mult
Jocul acesta este un pic greu că trebuie să te ferești de mașini
De la nivelul 11 se fac mega greu nivelele
Acest joc este ok, dar traficul circulă cu viteze nerealist de mici. Ar trebui să reprezinte un drum pe autostradă, dar traficul circulă cu viteze de 50-90 km/h. Nimeni nu face intervalul standard de 100-140 km/h, ceea ce face dificilă relația cu conducerea unei biciclete adevărate pe autostradă.
Jocul este de foarte prost adics nu iți ține timpul cand mori
Destul de bun e acest joc!😐
Cum de a descărca русификатор jocuri биошок 2. Cadru ...
Am vrut să știu dacă este online, dar sunt de acord să fie un joc foarte bun. De asemenea, bine când mașinile merg încet, este mai dificil când mașinile din față merg încet decât repede. Singurul lucru pe care trebuie să îl eliminați sunt reclamele pentru care mă enervează
Talking Ginger Entertainment mabGratuit serialul charmed torrent, street racing 3d 2 - moviefilms ...
Locul Ami
Descărcați cea mai recentă versiune de Traffic Rider Highway Race pentru Android. Traffic Rider Highway Race - aplicație gratuită de la dezvoltatorul
Traffic Racer este unul dintre acele jocuri video de care ești cuplat, ... pe orice smartphone care merită sarea dacă ca mașinile și mașinile. curse auto.
Ce naiba la nivelul 5 trec pe lîngă 20 de mașini și ei abia îmi indică 3-4 mașini depășite,un rahat de joc.
Este distractiv, dar problema este că este rezolvată, astfel încât să ajungi doar până acum și să ai plata. Nu pot finaliza misiunea fără o bicicletă mai bună, dar nu poți câștiga suficienți bani în joc pentru a obține una!? Fii frumos dacă ai putea măcar să vinzi bicicletele pe care le ai deja!
Bun
Jocul e frumos, dar enervant
Condu masina pe cursele de mare viteza ale cursei de trafic prin cursele cu motor pe febra de curse pentru a castiga mai multe bonusuri si a-ti depasi
Sunt foarte scumpe motoarele
Eu vreau sa iau permisul pe motor și am dor 10 ani dor acest joc ma face foarte bucuroasa îl adooor ❤️❤️❤️❤️🏍️🏍️🏍️🏍️
Este bun, dar nu pot să-i dau 5 stele pentru că are un cronometru care este setat pentru 30 de secunde, ceea ce nu este mult și obții +30 de secunde la fiecare punct de control, iar punctele de control sunt greu de ajuns într-un interval de 30 de secunde.
Traffic Rider este un joc foarte bun și plăcut și bun pentru copii să învețe să conducă biciclete. Am o experienta de 2-3 ani. dar voi nota doar 3 stele pentru că are nevoie de unele modificări.
Cele mai bune zece jocuri cu motociclete de jucat pe Android
Am văzut atâtea probleme în joc. Ca la mare viteză, farul începe să tremure, așa că îngreunează călătoria de noapte. După 70 de km de plimbare, tunelurile au devenit pline de culoare când îl traversezi și după 130 de km de călătorie când merg cu viteză mare toată bicicleta începe să tremure. Și vă rugăm să adăugați un meniu de conformare atunci când aveți de gând să cumpărați o bicicletă.
Imi place jocul, e superb. Singura problema e ca faci greu banii iar motocicletele sunt prea scumpe. Strangi, cumperi una, joci 5 nivele la cariera si gata, deja iti trebuie alta, iar tu nu prea mai ai bani... Deci ar trebui sa fie motociclete mai ieftine (cu minim 30%), ori nivele mai bine platite (dublu) ori mai multe nivele de tranzitie (minim 10 pe care sa le poti juca cu aceeasi motocicleta fara a da vreun upgrade) Sau macar ad-uri care sa dubleze banii. F2P! ține minte cum a fost! Greu, dar distractiv!
Refuz să mă joc cu această bicicletă de nivel scăzut mai mult de un nivel. Zgomotul de motor mă va enerva în curând. Ai auzit de schimbarea vitezei? Ce zici de o animație de schimbare a vitezelor pentru a o face realistă? Nu știu .. Am avut mari speranțe, dar va dura prea mult să fac upgrade la bicicleta pe care mi-o doresc și oricum experiența este prea murdară și repetitivă până atunci. Io, nu merită timpul.
Traffic Rider Αγώνες memfE foarte tere grafica si motoarele 🤗
De kkat
Îmi place totul, în afară de erorile care mă fac să mă distrug și nu ar trebui să fii niciodată nevoit să te uiți la videoclipuri pentru a progresa într-un joc. dacă jucătorul este suficient de bun, nivelul de sus $ ar trebui să fie acolo
Ce cacat de joc ati Facut ma prostilor un cacat de joc nu merits nicio o stea
Cele mai bune 5 jocuri cu motociclete pentru iPhone și iPad
Gabi
Foarte mult un joc de măcinare sau plătiți pentru a juca. Deși acest lucru este distractiv când cineva are o bicicletă decentă, mecanica este în mare parte frustrantă. Frânarea pentru a evita orice coliziune face ca vehiculele din față să frâneze, ceea ce face ca frânele nu doar să fie aproape inutile, ci și costisitoare cu faptul că nu se fac puncte de control. O altă problemă pe care o am este că grafica începe să se destrame după 25 km și se înrăutățește mult la 200 km. În general, mi-aș dori ca dezvoltatorii să nu fie chiar atât de lacomi.
Omg, acesta este jocul perfect de motor, dezvoltatorii au făcut bine, dar vă rugăm să adăugați mai multe caracteristici, cum ar fi adăugarea de multiplayer pentru a avea un adevărat oponent frumos joc GG
Nu înțeleg dc se încarcă până la 97%
De ce ? Imi ia 30 sec pana ajung la masini , de ce nu bagati misiunea pe zi si la misiunea 6 ar trebuii sa avem 100 sec !!
Acest joc este bun. Dar când ajungi la un nivel superior, ne spune să facem upgrade la bicicleta după fiecare misiune. Aceasta creează o problemă. In rest jocul este bun
Traffic Rider Balapan kfxxCel mai prst joc din categoria merită o stea merită un căcat pe băț
Este cel ma smecher joc ever It's a best game ❤️❤️❤️❤️
această aplicație de fapt e nasol este condusul realist, dar tot ce vor este că banii tăi sunt un joc gratuit, dar trebuie fie să vizionezi intens videoclipuri timp de câteva ore pentru a câștiga bani pentru a cumpăra biciclete noi, fie să continui să mergi pe partea de învățare pentru a continua să câștigi mai mulți bani îți ia o veșnicie ei vor să cheltuiești bani pentru a continua cu jocul, dar spune că sunt gratis nenorociți nenorociți mincinoși ori delicioase când mi-au cerut bani
E bun jocu', dar cand termin primul nivel, nu mai trec la 2-lea pentru ca imi apare la final negru si nu apare nici un buton. Va rog, rezolvati problema😭!
Porcarie
Îl ador si maica-mea se joaca😂
Cel mai bun joc vreodată!